Juventus – Monaco 2-1 rezultat meci 09.05.2017 Champion League

Champion League

Juventus este prima finalista a Ligii Campionilor, dupa un nou meci senzational: Dani Alves a marcat un gol superb. Juventus 2-1 AS Monaco: VIDEO

Juventus – AS Monaco se întâlnesc jocă la Torino în returul semifinalelor Ligii Campionilor pe PRO TV, în tur rezultatul meciului a fost în favoarea italienilor cu 2-0 acasă la Monaco.


ECHIPELE DE START Juventus – AS Monaco:

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic – Dani Alves, Dybala, Mandzukic – Higuain.
Antrenor: M. Allegri

Monaco: Subasic – Sidibe, Glik, Jemerson, Raggi – Dirar, Moutinho, Bakayoko, Silva – Falcao, Mbappe.
Antrenor: L. Jardim


Juventus are șansa de a juca din nou o finală de UEFA Champions League, după cea ratată în urmă cu doi ani, atunci când torinezii au fost învinși de FC Barcelona cu 3-1. Deși au câștigat manșa tur, din Principat, cu 2-0, prin dubla lui Higuain, campionii Italiei tratează meciul cu mare atenție.

„Trebuie să ne calificăm în finală, dar nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla în fotbal. Trebuie să fim foarte motivaţi, pentru că Monaco nu are nimic de pierdut şi va da totul”, a spus Massimiliano Allegri, în conferința de presă oficială de dinaintea meciului din seara aceasta, de la ora 21:45.

Comentariile sunt închise.