Dan Petrescu are ușa deschisă la Steaua (FCSB)! Becali: ”Fac o convenție cu el”

Dan Petrescu are ușa deschisă la Steaua. Gigi Becali a dezvăluit în ce condiții ar putea ajunge fostul internațional la echipa pe care o finanțează. Actualul tehnician al formației, Laurențiu Reghecampf, este aproape de o despărțire de roș-albaștri.

Becali va accepta să nu se bage peste Petrescu în primele 6 luni de contract, dar îi pune acestuia și o condiție – echipa să fie pe primul loc, cu un avans considerabil față de următoare clasată.

”Dan Petrescu nu cred că vine. Voi știți cum e la Steaua. Eu nu-mi angajez stăpâni, eu iau angajați. Dacă vine și îmi spune: ”Băi, Gigi, vezi-ţi de treaba ta, eu răspund”, atunci, eu îi zic: ”Te las 6 luni, facem o convenție, dacă după 6 luni nu ești pe primul loc la 6 puncte de al doilea, atunci cade convenția”.

Credeți că eu sunt tâmpit? Credeți că eu nu am nimic în cap? Cine nu vrea să doarmă liniștit și să se uite liniștit la meciuri. Eu sunt băiat deștept. Eu vreau un antrenor care să-mi garanteze și să răspundă de rezultate. Atâta timp cât ei iau banii și nu răspund și sunt pe locul 15, nu e bine. Dacă nu răspunzi e clar că mă bag eu. Dacă nu e bine săpată via, normal că te bagi”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Pentru a citi mai mult intrați pe DigiSport.

Sursa Text: DigiSport

Comentariile sunt închise.